zondag 3 mei 2015

KSVR - WOLUWE ZAVENTEM 3-2

Voor de laatste competitiewedstrijd kwam Woluwe met hun sterkste opstelling afgezakt naar Schiervelde.
Het was al direct merkbaar dat ze met een verschroeiend tempo de match direct in hun voordeel wilden beslechten. Met goed positiespel konden we de aanvallen van de bezoekers gepast afweren en meer en meer kwamen we uit de omknelling los. Zonder kleerscheuren konden we het 2de kwartier aanvatten.
Na een knappe doorsteekpas kon Jules de doelman verslaan en stonden we 1-0 voor.
Steeds werd er meer druk op de tegenstrever uitgeoefend en werden enkele mooie kansen bijeen gevoetbald.
Het 3de en 4de kwart hadden de witzwarten knap veldoverwicht maar enkele kansen werden onbenut gelaten tot Gaetano na een mooie aanval via Lenn (3 longen?) en Milan in de 54ste minuut de verdiende 2-0 op het scorebord bracht. We bleven doorgaan en ook Milan wist de doelman van dichtbij te verslaan 3-0.
Het laatste kwart zaten enkele van onze jongens door hun beste krachten heen en dit was ook niet onbegrijpelijk na een match vol inzet en overgave!
Woluwe kwam opeens hun neus aan het venster steken en in enkele minuten tijd lukten ze 2 doelpunten waarbij onze doelman geen verhaal had. Ook wij kregen de kans(en) om de score verder uit te diepen maar wat overhaasting en de paal dachten er anders over.
De stand bleef ongewijzigd en de thuisploeg kon zegevierend het seizoen afsluiten.
Afgevaardigde Yves,trainer Peter en de talrijke supporters waren alvast erg tevreden met de KSVR-ploeg voor hun grote inzet en knappe wedstrijdmentaliteit van Axel, Brent, Siebe, Milan, Lenn, Justin, Gaetano, Jules, Mauro, Jordy en Owen.