woensdag 14 augustus 2013

Vriendenwedstrijd KSVR-MONS 5-2

Aangezien de draken uit 'Mons' 2 uur later op het toneel verschenen dan voorzien, waren onze jongens erop gebrand om een prima prestatie neer te zetten tegen de eersteklasser.
In het begin van de wedstrijd was de thuisploeg nergens te bespeuren en holden steeds achter een ongrijpbare bal aan. Niet te verwonderen eigenlijk want we waren allesbehalve ingespeeld op elkaar. Van enige combinaties van het thuisfront was er helemaal geen sprake, maar geleidelijk aan kwamen we steeds beter in de wedstrijd.  Meer en meer konden we het tempo aan en staken nu en dan een degelijke aanval in elkaar. Hoe verder de match evolueerde hoe beter we onze eigen wil konden opdringen.
Met een strijdershart en een behoorlijke repliek deden we de tegenstrever in het laatste halfuur in het zand bijten met een mooie overwinning. Het vuur van Mons leek uitgeblust............en de draak was verslagen.
Maar toch is er nog heel veel werk aan ons positiespel, overnames, combinaties en de talrijke facetten van het (jeugd)voetbal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten