zaterdag 16 augustus 2014

TORNOOIEN

IN ROESELARE 2de PLAATS

Foto

In het tornooi te Roeselare werd een verdienstelijke 2de plaats behaald na een erg spannende finale tegen het erg stevige ( ....!) Moeskroen.
Nadat de thuisploeg aan de rust 2-0 was voorgekomen, konden de bezoekers onmiddellijk na de rust een aansluitingstreffer lukken met een schot in de kruising. De thuisploeg was even van de kaart en kreeg nog 2x het deksel op de neus. In de laatste seconden van de match kregen we nog een kans op de gelijkmaker maar de doelman kon deze verhinderen.
Eindstand KSVR- Moeskroen 2-3
Toch een prima tornooi van onze U10-ers na ruime overwinningen tegen Deinze (5-0), Dender (4-1) en Harelbeke (4-1)!

IN WIELSBEKE 1ste PLAATS

KSVR mocht het tornooi starten tegen de jongens van Coxyde. Er werd met ruime 3-0 cijfers gewonnen.
Na een korte pauze volgde Varsenare. Zij waren helemaal geen partij voor onze sterk spelende jongens 6-0.
Zwevegem bleek een taaiere tegenstander dan gedacht. Na een geruststellende 3-1 voorsprong halfweg kwamen de roodjes van Zwevegen nog sterk op zetten (3-2) en volgden enkele hete standjes voor ons doel. Maar de gelijkmaker kwam er niet!
Thuisploeg Wielsbeke kreeg een 4-1 om de oren.
Racing Waregem zou onze moeilijkste tegenstander worden. En dat bleek in de praktijk ook zo te zijn. Aanvankelijk leek alles vlot te verlopen want we kwamen 2-0 voor. Maar plots werden we overdonderd door de tegenstander. De 2-0 werd plots 2-4. Net voor afsluiten konden we nog een doelpuntje tegenscoren: 3-4 einduitslag.
De kleine nederlaag was geen ramp aangezien al onze tegenstanders ook al verlieswedstrijden hadden geleden. Door onze trefzekerheid haalden we immers het beste doelsaldo en mocht KSVR met trots de beker voor de tornooiwinnaar in de licht steken.