zaterdag 31 januari 2015

KSVR PROVINCIAAL - LANGEMARK 12-3

Op een moeilijk bespeelbaar terrein, werd al vlug duidelijk dat de thuisploeg over meer technische bagage beschikte dan de tegenstrever. Vanaf de eerste minuten werden er vlot gecombineerd op de ijspiste en de doelpunten volgden elkaar snel op: 5-1 na het eerste kwartier.
Het 2de kwart bleven we vlot combineren tussen de linies maar werden we achteraan enkele keren op tegenaanval uit verband gespeeld en scoorden de bezoekers 2x kort na elkaar.
Na een halfuur stonden de 7-3 cijfers al op het scorebord.
Het 3de kwart was niet veel soeps van de thuisploeg, want heel wat spelers probeerden hun eigen dribbelnummertje op te voeren en op dit terrein was dit niet vanzelfsprekend. De combinaties bleven wat achterwege en de bezoekers kwamen nu en dan hun neus aan het venster steken. Toch lukten we nog één doelpuntje voordat het laatste kwartier van start ging.
Nadat elke speler weer tot voetballen kwam, de vrije man opzocht en de passing weer verzorgder werd, konden de doelpunten niet achterwege blijven en vonden de witzwarten nog 4 keer de netten naar het doel:12-3.
Een meer dan behoorlijke wedstrijd waarbij de thuisploeg 45' goed samenspel toonde en waarbij enkele spelers als vlotte schaatsers over het veld dartelden!
Scoorden voor de thuisploeg Matteo (3) Mauro, Nico, Robbe (3), Luca (2), Owen, Odré en onze verdedigers die zich van hun sterkste kant lieten zien waren Siebe, Vic en Lukas!
Proficiat voor de voltallige ploeg en ons nu opladen voor de topper tegen Dosko Beveren.