dinsdag 16 september 2014

EERSTE ELFTAL

Wedstrijd KSV Roeselare – OH Leuven zondag 28/09 om 15u00

Na de deugddoende overwinning en een fantastische beleving door de supporters van vorige zaterdag is het back to “Welcome in de hel van Schiervelde”  
Voor de wedstrijd tegen OH Leuven, wedstrijd die verplaatst is van zaterdag 27/09 naar zondag 28/09 omwille van rechtstreekse uitzending Belgacom TV, willen wij graag de gelegenheid geven aan onze jeugdspelers om die belevenis nog meer op te wakkeren.
Bij deze wedstrijd stellen we onze “keeperacademie” in het daglicht, daarbij komen zij hun keeperhandschoenen ophalen op het veld uit handen van een vertegenwoordiger van Real.
Zelf willen we van vak H, vak achter doel een sfeervak maken voor onze jeugdspelers en hun ouders. Wij zorgen voor de versiering van dit vak, de jeugdspelers zijn in de gebruikelijke zwart-wit tenue en kunnen ook toeters en bellen en vlaggen meebrengen om vanuit het H-vak de ploeg naar de overwinning te schreeuwen.
Voor deze wedstrijd zorgen wij dat de ouders aan een verminderde tarief binnen kunnen, zij kunnen voor de prijs van €5.00 (kindertarief) hun ticket aankopen.
Ter gelegenheid van de wedstrijd tegen OH Leuven voorzien wij terug onze “steak à volonté” met frietjes aan een tarief van €15.00, 2 frikandellen voor €10, een uitstekende gelegenheid om voor de wedstrijd met het ganse gezin de voetjes onder tafel te steken (vooraf in te schrijven voor 23 september, ticket niet inbegrepen).
Tickets zijn vooraf aan te vragen via mail of af te verkrijgen bij Hans in de jeugdkantine. 
Voor de wedstrijd van 26 oktober om 15u00, wedstrijd tegen Antwerp voorzien wij een voorstelling van al onze jeugdploegen met vooraf ook een supportersmaaltijd. Meer uitleg ivm Antwerp volgt later.
We rekenen op een massa opkomst voor beide wedstrijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten