zondag 7 september 2014

MONS - KSVR 8-12

Nadat we gisteren van het kastje naar de muur werden gespeeld, konden we vandaag de draken uit Mons verslaan. Al gauw kwamen we 0-1 voor maar de thuisploeg kon snel deze achterstand ongedaan maken in het eerst kwartier en stonden dan ook 3-1 voor.
Na enkele positiewissels speelden we een schitterende 2de kwart en kwamen we erop en erover met 4 doelpunten van onze kant 3-5. Het speld golfde goed heen en weer en langs beide kanten werden nog enkele doelpunten gemaakt. Het laatste kwart zaten we wat door onze beste krachten heen, niet onbegrijpelijk na de match van gisteren, maar toch konden we na enkele knappe acties de buit meenemen naar Roeselare. Een pluim voor de voltallige groep die streed voor elke bal!
De 'draken van Mons' kregen zo hun eerste nederlaag toegediend door de dappere krijgers van Roeselare.