zondag 12 april 2015

KSVR - KNOKKE PROVINCIAAL 1-1

Na de 9-4 overwinning in de eerste wedstrijd tegen Knokke, kregen we nu een geheel andere ploeg tegenover ons. Ze waren heel gedreven en er zaten enkele goede voetballertjes bij. Naar we vernomen hebben van de afgevaardigde, is er een nieuwe trainer en het verschil is duidelijk merkbaar.

Het bleef dan ook een hele gesloten wedstrijd met als tussenstand na een half uur 0-0.
Ondanks het minder overtuigende spel, speelden wij wel de meeste kansen bij elkaar, maar konden niet tot scoren komen.
In het derde kwart konden we toch de bezoekers verschalken na een mooi aanval in drie tijden.  Vic kon van links achter, Rune op de tien aanspelen, die op zijn beurt mooi doorspeelde naar Robbe op de zeven, die mooi kon afwerken. Tussenstand na het derde kwart 1-0.

In het vierde kwart bleef het spelbeeld gelijkoplopend maar de bezoekers konden de gelijkmaker maken na een lob over de doelman. Nadien konden we nog enkele malen gevaarlijk zijn, maar er werd soms net iets te lang getalmd om af te drukken en de andere keren was de precisie wat zoek. Al bij al een terecht gelijkspel, waarbij onze jongens moeten onthouden dat soms meer moet van flank gewisseld worden om het spel open te houden tot goed voetbal te komen.