zondag 12 januari 2014

KSVR - EENDRACHT AALST NATIONALE A : 1-1

Onder een aangenaam winterzonnetje begonnen we aan de laatste wedstrijd van de heenronde. We zagen al snel dat Eendracht Aalst een goed voetballend geheel had en er enkele heel snelle mannen op het veld stonden.De eerste minuten had de thuisploeg wat moeite om de snelle acties van Aalst in de kiem te smoren. Na een misverstand in de thuisverdediging namen de bezoekers het late nieuwjaarsgeschenk met beide handen (voeten) aan en besloten met een schuiver in het lege doel.Dit zorgde voor meer gedrevenheid bij de thuisploeg en geleidelijk aan voetbalden we ons beter in de match. We kregen een aantal halve en hele kansen maar een doelpunt scoren lukte niet. Na een geharrewar voor doel viel de gelijkmaker er eindelijk na een intikker van Benoit. Op dit moment meer dan verdiend. We bleven doorgaan maar we konden geen afstand nemen van de bezoekers. Ondertussen had Jarne, na een snelle tegenaanval, met een ultieme voetreflex ons van een achterstand gered.
Het derde kwartier starten we direct met 2 grote kansen  maar geleidelijk werden de bezoekers de betere ploeg met licht veldoverwicht. Het laatste kwartier werd duidelijk dat wie scoorde, met de winst zou gaan lopen. We namen de match weer in handen, maar enerzijds door een heel sterke doelman ( enkele schitterende reflexen), deels door overhaasting of verkeerde keuze (balletje breed leggen bij overtal) bleef de stand in evenwicht. Een aangename match om volgen die eigenlijk geen verliezer verdiende.
De balans oogt zeker positief na de eerste seizoenshelft met 11 overwinningen, 1 gelijkspel en slecht 4 nederlagen. We staan alvast nu al paraat om volgende week Boussu Dour met open armen te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten