zondag 26 januari 2014

RWDM - KSVR NATIONALE A : 4-1

Als je op het resultaat voortgaat, zou je denken dat we tegen de leidersploeg uit Brussel van het kastje naar de muur werden gespeeld. Niet is echter minder waar. Mede door het gebrek aan efficiëntie voor doel, tegenslag (deklat van Benoit) en paal (Vedran), een onbekwame scheids uit de nabijgelegen kindercrèche die bij het eerste tegendoelpunt zijn ogen stevig dichtkneep na een duidelijke fase over de zijlijn, mooie KSVR acties die letterlijk de grond werden ingeboord door een karateka die met alle middelen onze aanvallers van een doelpunt weerhield,...en dan weet je het wel.
                                                                                                            
Toch willen we benadrukken dat RWDM over een enorm sterk geheel beschikt met heel wat snelheid, gestalte, duelkracht, overzicht en technisch vermogen. Niet voor niets zijn ze momenteel ook ongeslagen!
Over onze eigen prestatie kunnen we alleen maar fier zijn , want we speelden een voortreffelijke match met heel degelijke repliek en mooie aanvallen onder leiding van een sterk acterende draaischijf Gilles. De volledige KSVR-verdediging stond eveneens heel degelijk te voetballen en bij de tegendoelpunten kon Jarne niets beginnen. Vooral de 2de helft legden we veelal onze wil op aan de tegenstrever maar werden koudweg gepakt op de snel uitgevoerde counters. Gelukkig konden we de meer dan verdiende aansluitingstreffer via Lukas lukken Toch een mooie prestatie van onze jongens want de thuisploeg had het heel wat moeilijker dan de overdreven uitslag laat uitschijnen.Proficiat voor het stevige weerwerk, jongens!
Op naar de volgende match tegen het sterke Tubeke!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten