woensdag 5 februari 2014

BEKERMATCH KSVR-MOORSELE 7-0

Wie dacht dat de thuisploeg dit keer aan een 'slakken'gangetje van start zou gaan, had het verkeerd voor!
Aan een hels tempo gingen de thuisspelers van start en de bezoekers moesten de hele wedstrijd de wet van de sterkste ondergaan.Aan de rust stond het al 3-0 en werden talrijke kansen de nek omgewrongen
Gedurende de tweede helft konden de KSV'ers de score opdrijven tot 7-0. De thuisploeg bracht een prima prestatie op de mat met doelpunten van Winter, Liam, Benoit en Lukas. Gelukkig voor de bezoekers kon een sterke doelman heel wat pogingen ongedaan maken of de dubbele cijfers waren een feit.
Onze beide thuisdoelmannen beleefden een heel rustige avond...want ze werden nooit in verlegenheid gebracht
Toch graag de sportiviteit van de beide 'voetballende' ploegen onderstrepen en van de beide supportersgroepen en dit onder prima leiding van scheids Andy.
Proficiat aan het voltallige elftal en nu op naar de kwartfinale tegen Oostkamp, maar eerst naar den Antwerp.