zaterdag 22 februari 2014

ZWEVEGEM SPORT - KSVR BIJZONDERE PLOEG 1-2

Na enkele weken van afgelasting keken de jongens reikhalzend uit om nog eens een wedstrijdje te kunnen spelen. Onder een stralende winterzon toonden de jongens die goesting ook op het veld.
Tegen een ploeg in vorm speelden ze een goeie wedstrijd.

Na 30 seconden konden we eigenlijk al voor staan, maar Lars kraakte zijn schot oog in oog met de doelman. Na 6 minuten konden we een zeer scherpe tegenaanval opstarten. Op aangeven van een klaar kijkende Cédric kwam de bal voor de voeten van Robbe. Robbe aarzelde niet en knalde vanop 20 meter in één tijd onhoudbaar in doel. 0-1 met een knappe treffer. KSVR bleef goed voetballen en gaf geen kansen weg. Onze verdediging stond pal !

De 2de helft ging meer gelijk op. We kregen enkele unieke mogelijkheden om de score op te drijven, maar het doelpuntje bleef uit. Ook Zwevegem kreeg nu kansen en met wat geluk (op de kruising) en een goede redding van onze doelman bleven we overeind. Op 10 minuten voor het einde konden eindelijk een verlossend 2de doelpuntje maken. Gelukkig want met nog 2 minuten te gaan scoorde de thuisploeg toch nog de 1-2. De overwinning kwam nadien niet meer in gevaar.

Een knappe overwinning met een mooie collectieve prestatie.