zondag 2 februari 2014

KSVR- TUBEKE NATIONALE A 3-2

Op een drassig veld werd er op een heel hoog tempo van start gegaan. Beide ploegen lieten het eerste halfuur de bal goed circuleren en werd er aardig gecombineerd. KSVR trok het laken naar zich toe en kon uit meerdere kansen 2 keer scoren. Eerst werd Vedran het straatje ingestuurd en werkte beheerst af in de korte hoek. Juist voor het kwartier werd de thuisverdediging, op een counter na een mislukte corner , in snelheid afgetroefd en de bordjes stonden weer gelijk. Het 2de kwartier demonstreerde de thuisploeg hun meesterschap en liep verdiend uit door onze aalvlugge Liam die uit een moeilijke hoek beheerste binnenschoot. Een meer dan verdiende voorsprong aan de rust.
Wat er echter het laatste halfuur op de mat werd gebracht is kort samen te vatten. Nadat Enoch met een afvallende bal na schermutseling de 3-1 in doel dropte, gingen de poppetjes aan het dansen. Het verzorgde voetbal van vooraf was nergens meer te bespeuren en werd er, spijtig genoeg, overgeschakeld op gevechtsvoetbal. Heel veel duels werden op alle hoeken van het terrein uitgevochten...jawel zelfs zonder bal ...........! Tubeke kreeg de bovenhand en de thuisploeg kon sporadisch eens tegenprikken. Gelukkig konden we na een late bezoekende tegengoal de rust bewaren en dankzij het sterke keeperswerk van Jarne de buit binnenhalen. Spijtig dat 2 goed voetballende ploegen en een degelijke scheids, constant beinvloed werden door geschreeuw en gemekker van enkele supporters(?), zodat van het mooie combinatievoetbal geen sprake meer was gedurende het laatste half uur.
Hopelijk kunnen beide ploegen in de terugmatch weer aanknopen met mooi verzorgd voetbal....gedurende de volledige match.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten