zondag 22 september 2013

ANTWERP - KSVR NATIONAAL B 5-1

Na 4 minuten kregen we een eerste doelpunt tegen. Wij hadden veel balbezit maar Antwerp zorgde, vooral op de counter, voor het meeste gevaar. Net voor het einde van het eerste kwartier kregen we een tweede spijtige goal tegen.
Onmiddellijk na de start van het tweede kwartier kwamen we 3-0 achter. De jongens lieten de kopjes echter niet hangen. Een mooi schot van Vic (van op de 4) belandde recht op de keeper.
Winter besloot even later voorlangs. Vijf minuten voor de rust kregen we onze zoveelste hoekschop. Brent zocht even zijn goede voet en zorgde met een prachtig schot in de linker winkelhaak voor de 3-1 ruststand.
We kwamen enthousiast terug de kleedkamer uit. In dit derde kwartier kregen we een aantal kansen: Maxime links naast na een hoekschop genomen door Lowiek. Na een vrije schietkans voor Antwerp die over ging kwamen we via een snelle tegenactie bijna tot scoren.
Luka bediende Lowiek, hij paste naar Rune die onmiddellijk doorstak naar Nemo die net naast besloot.  Op het einde van dit kwartier kwamen we met 2 hoekschoppen van Antwerp nog goed weg.
Het laatste kwartier kregen we direct druk van de thuisploeg. Na een super redding van Luka kregen we onmiddellijk daarna toch de 4-1 tegen de netten.  Na een doelkans voor Winter en een mooie actie van Lowiek zagen we nog eens dat de thuisploeg over een sterke meevoetballende keeper beschikt. Vijf minuten voor tijd kregen we nog de 5-1 tegen.
Na een laatste hoekschop, waarbij Jurre op de keeper besloot, klonk het eindsignaal.

Ik denk dat we na deze match kunnen besluiten dat we elke week wat sterker worden maar dat we met meer overtuiging moeten spelen en vlotter moeten combineren in plaats van de individuele actie te gaan zoeken.
Verslag opgemaakt door een sympathieke mama...