zaterdag 21 september 2013

KSVR - KFC IZEGEM 5 - 6

KSVR wilde het ongeslagen Izegem graag een eerste nederlaag bezorgen. KSVR startte dan ook uitstekend aan de wedstrijd. Jammer dat geen enkele van de 6 open en/of uitgespeelde kansen werden benut. Uiteindelijk konden we bij de zevende poging de score openen. 1-0. Tot dan was Izegem bijna niet over hun helft geweest. Het openingsdoelpunt was echter de aanleiding voor een zwak volgend kwartier. In 15 minuten werd de stand omgezet van 1-0 naar 1-5. Net voor rust konden we nog de 2-5 maken. Dat aansluitingsdoelpuntje gaf onze jongens opnieuw de moed om na de rust de situatie recht te zetten. Na een zeer degelijk begin van de 2de helft werden we op de tegenaanval koud gepakt. 2-6.
Toch was de wedstrijd niet gedaan want onze jongens gaven zich niet gewonnen. Op enkele minuten voor het eindsignaal konden we de 5-6 maken. Het alles-of-niets slotoffensief bracht nog enkele (halve) kansen, maar de verdiende 6-6 kwam er uiteindelijk niet meer.
Met een betere afwerking in het eerste deel van de wedstrijd zat een zege tegen een ongeslagen leider er echt wel in.