zondag 15 september 2013

KSVR TUBEKE Nationaal A 4-3

Tubeke begon meteen scherp aan de wedstrijd, ze combineerden vlot en bij de eerste dreiging was het meteen raak, 0-1. De wit-zwarten hadden even nodig om te bekomen en om zich in de wedstrijd de knokken. Vlak voor het einde van het eerste kwart maakte KSVR gelijk via Benoit. In het tweede deel van de eerste helft speelden de wit zwarten hun beste voetbal van het seizoen tot nog toe. Via enkele vlotte combinaties werd het voor rusten 4-1. Voor KSVR scoorden Gilles en Liam (2).

Tijdens de rust gaf trainer Peter aan dat de jongens aandachtig en scherp aan de tweede helft dienden te beginnen. KSVR startte echter niet zo goed en al vlug kwam Tubeke terug in de wedstrijd en verkleinde de voorsprong tot 4-3. In het laatste kwart van de wedstrijd nam KSVR het commando weer over en hadden de wit zwarten nog drie mooi uitgespeelde kansen om de voorsprong weer verder uit te diepen, het bleef echter bibberen tot in de laatste minuut. Uiteindelijk won KSVR met 4-3 en onthouden we vooral de hele goeie eerste helft.