zondag 8 september 2013

RWDM Brussels - KSVR Nationaal A 3-1

Tegen RWDM kreeg KSVR in de het eerste kwartier een reuzenkans om op voorsprong te klimmen maar werd de bal aan de verkeerde kant van de paal geplaatst. De thuisploeg die heel wat voetballend vermogen aan de dag legde, toonde zich echter een sterk geheel en onze doelman Jarne toonde enkele keren zich van zijn beste zijde.
De verdediging deed het ook meer dan behoorlijk en kon zonder averij de rust ingaan met een 0-0 brilsore na een half uur. Spijtig dat onze passing soms wat te slordig verliep.
Het 3de kwartier deed ons echter de das om en werden we tweemaal gepakt in 2' tijd. De kopjes gingen wat naar beneden en Brussels combineerde vlotjes door alle linies heen.
Toch gaven we de moed niet op en probeerden de aansluitingstreffer te scoren, maar het 3de doelpunt viel na een erg knappe aanval voor de thuisploeg met een listige lobbal in het dak van het doel.
Na enkele potige ....tussenkomsten van de thuisploeg bleven we op zoek naar een doelpunt en slaagden daarin na een knal tegen de deklat van Benoit die in de rebound door Maxime werd binnengelegd.
We betaalden leergeld tegen een technisch sterke tegenstrever die zowel op gebied van snelheid van uitvoering, voetballend vermogen en duelkracht een trapje verder stonden dan onze witzwarten.
Het is echter van zo'n wedstrijden dat we kunnen (moeten) leren. Toch boden de witzwarten bij momenten behoorlijke weerstand en gingen we tot het uiterste.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten