zondag 1 september 2013

KSVR - BOUSSU-DOUR NAT A-reeks 7-2

Al na drie minuten kwam KSVR op voorsprong, Lukas trapte na een assist van Liam de 1-0 tegen de netten. Na zes minuten verdubbelde Liam de score na een afgeweken hoekschop. Vlak voor het einde van het eerste kwart maakte Benoit er 3-0 van. In het tweede kwart werd het na slordig verdedigen nogal vlug 3-1, KSVR herpakte zich echter en Benoit scoorde een tweede keer, 4-1. Vlak voor rusten scoorde Enoch na een collectief goed uitgespeelde aanval de 5-1.
In het derde kwart had KSVR het moeilijk en drukte Boussu Dour de witzwarten terug op de eigen helft. Boussu Dour scoorde de 5-2 en ging er weer in geloven. Na een kort gegeven vrije trap maakte Vedran er in het vierde kwart 6-2 van, de veer bij Boussu Dour was nu gebroken en Benoit maakte er vijf minuten voor tijd 7-2 van. Een collectief mooie prestatie van de jongens van trainer Peter