woensdag 16 april 2014

MOESKROEN - KSVR REEKS NATIONALE A 3-4

Een knappe prestatie tegen een niet te onderschatten tegenstrever. Een eerste helft waarin de bezoekers de talrijke kansen de nek omwrongen en de thuisploeg na een beauty en een veel te vroeg paasgeschenk (met rood-witte strik) aan de rust 2-1 voorkwamen.
Spijtig dat een 9 (= negen)-jarige !!!! scheids de soms storende fouten op onze voorlinie niet steeds even correct floot. Een aantal keer werden onze spitsen doelbewust uit evenwicht gebracht, vooraleer ze konden besluiten. Toch een prima eerste halfuur met vele kansen aan onze zijde maar de doelpunten aan de overzijde.
Het eerste kwart na de rust kwam Moeskroen meerdere keren voor ons doel en scoorden dan ook verdiend de 3-1. Hier bleven we wel wat onder ons niveau voetballen en werd de passing wat onverzorgd. Maar met de serieuze peptalk, in het achterhoofd , voor de match dat deze pas is afgelopen na het laatste fluitsignaal begonnen de bezoekers steeds beter te combineren en werd de thuisploeg steeds meer teruggedrongen. Met een aansluitingstreffer van Benoit na 45' en een droge knal in de hoek van Nemo na 50' begonnen de bezoekers steeds meer en meer te geloven in hun eigen kunnen. Dit werd beloond met een prima doelpunt 5' voor affluiten door een attente Liam die hiermee zijn 2de doelpunt van de avond scoorde. Ook Jarne had nog een prima safe in petto en kon hiermee de gelijke stand voorkomen! Nadat de scheids, die nu wel een correcte 2de helft floot, het eindsignaal gaf kon ons feestje starten.
Een schitterende overwinning met een prima mentaliteit van de voltallige ploeg die hiermee zijn veerkracht toonde door een bijna uitzichtloze situatie nog om te buigen in een deugddoende overwinning.