zondag 20 april 2014

TORNOOI COXYDE OP ZONDAG

We zijn gestart tegen de Engelse Premier League Club Everton. En wat voor een Everton. Goed combinerende ploeg, hoog druk zettend met 2 man tegelijk, een 10-speler die geregeld onze volledige verdediging oprolde... Kortom ietsje te sterk voor ons, ook al poogden we. 7-0 na 25' en dan bedenken dat Luka ons behoedde van een 12 of 13-0.

Volgende tegenstander was Genk. Onze jongens wellicht nog onder de indruk van de vorige match, want na 5' stond het al 2-0 voor Genk. Voetballend kwamen we er totaal niet uit, en die enkele mogelijkheid verzuimden we af te werken. We zetten niet goed druk, combineerden te weinig... Eindstand 5-0 en opnieuw gelukkig dat onze doelman goed keepte of het werd 10-0.

Na het middageten was Cercle Brugge onze volgende tegenstander. Een haalbare kaart bleek nadien, maar onze jongens speelden opnieuw niet goed. Geen beweging, geen combinaties, geen druk... Ze lieten de tegenstander spelen en op doel shotten van langs alle kanten... 1-0 werd het jammer genoeg door een klein foutje van Luka die anders opnieuw goed zijn doel verdedigde.

Laatste wapenfeit: Lokeren B. En eindelijk speelden we beter voetbal. Korte combinaties, ditmaal wel druk zettend, sterker verdedigend en ook Luka was opnieuw tiptop. We kwamen 2-0 voor telkens via Lowiek. Luka moest zich toch prijsgeven op de aansluitingstreffer, maar verder hield hij met enkele prima reddingen zijn netten schoon. Eindstand 2-1.

Morgen spelen we verder in de poule tegen Slavia Praag, Westhoek, RWDM Brussels en KM Torhout. Hopelijk spelen onze jongens morgen met een groter mes tussen de tanden en is onze doelman weer paraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten