zondag 27 april 2014

WS WOLUWE - KSVR NATIONALE REEKS A 3-3

Na een mindere 1ste helft waar we te weinig tempo voor de dag legden en te weinig duelkracht aanwezig was van onze kant, stond de thuisploeg verdiend op 2-0 . Gelukkig kon Jarne met 2 prima saves ons van een grotere achterstand behoeden. Na een peptalk aan de rust konden we ons herpakken en scoorde Winter met een mooie treffer de aansluiting. We domineerden nu wel de wedstrijd maar na een prima tegenaanval scoorde de thuisploeg na een knap schot de 3-1. Gelukkig lieten we de kopjes niet hangen en namen de wedstrijd resoluut in handen. Na de 3-2 via Vedran op hoekschop kwamen we steeds aan meer kansen en kon Gilles na een knappe vrijschop in de winkelhaak voor de 3-3 zorgen. Spijtig dat we de laatste 5 minuten 2 keer van een doelpunt werden gehouden door het neerhalen van de doorgebroken Benoit door een onsportieve back...een juiste uitslag na onze mindere eerste helft en prima 2de helft. Spijtig dat we niet direct de match in handen namen vanaf het beginsignaal, maar wel positief dat we nog een achterstand ongedaan konden maken.