zondag 11 mei 2014

BEKER NIEUWSBLAD

Nadat we de avond ervoor wat hadden doorgezakt op het afscheidsfeestje (hartelijk dank trouwens aan de organisatie en alle ouders voor het leuke cadeau aan de trainers) stonden we al om 8 uur in Sint-Niklaas met te kleine pretoogjes.
Onze eerste wedstrijd tegen Drogenbos demonstreerde onze vermoeidheid en stonden we na enkele minuten in het krijt. Gelukkig scoorden we net voor rust de verdiende gelijkmaker. De hevige stormwind speelde echter niet in het voordeel van de voetballende ploegen. Onze 2de helft was een potje eenrichtingsvoetbal maar scoren lukte spijtig genoeg niet... en dit zou ons later de das omdoen.!
De 2de match was direct van moeten en dit gebeurde ook met een knappe  2-0 winst tegen Westerlo.
De volgende match tegen Deinze (die we de dag eerder hadden geklopt met 2-0 in Kleit) was van groot belang want bij gelijkspel of winst, waren we bijna zeker geplaatst. Het zag er naar uit dat het een scoreloos gelijkspel zou worden maar door mindere concentratie op corner kon een Deinze speler de bal in doel deviƫren en was de tijd te kort om deze achterstand om te buigen.
De laatste wedstrijd wonnen we verdiend met 3-0 tegen Tessenderlo en speelden we weer het voetbal waarin we toonden dat we heel wat in onze mars hebben.
Met 2 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nipte nederlaag konden we nipt niet doorstoten naar de nationale finale.
Spijtig maar helaas...toch kunnen we terugblikken op een heel degelijke prestatie van de voltallige ploeg.