zondag 4 mei 2014

TORNOOI BISSEGEM: 2DE PLAATS

Penaltycup:
Een penaltycup moest de beste penaltytrapper van iedere ploeg aanduiden. De winnaar mag op 21 mei de finale van de penaltycup gaan spelen tegenover Sammy Bossut (Zulte-Waregem).
Na enkele rondes bleven er 2 specialisten over, namelijk Ewald en Milan. Het werd een ware thriller met gelijke scores en gelijke missers. Uiteindelijk, na héél véél ronden, kwam Milan als winnaar uit de bus.

KSVR - BISSEGEM  7 - 0
Een zeer goede wedstrijd van de witzwarten met goed voetbal. De blauwhemden hebben niet in het stuk voor gekomen. Mooie prestatie waardoor de jongens terecht aan een tornooioverwinning begonnen denken.
Doelpunten: Jenson (3x), Loic, Victor, Lars en own goal

KSVR - KV KORTRIJK 1 - 3
Gezien de andere uitslag hadden we in principe genoeg aan een gelijkspel voor tornooiwinst. De eerste helft waren we overduidelijk de betere ploeg. Jammer genoeg konden we dat overwicht niet wettigen met een doelpuntje. Na de rust speelde de vermoeidheid te veel op (aangezien we 2 wedstrijden na elkaar moesten spelen van telkens 2x20'). Die vermoeidheid brak ons op enkele minuten tijd zuur op. We incasseerden plots 3 tegendoelpunten. Lars deed de hoop met een prachtige knal opnieuw oplaaien, maar we raakten niet meer naast KV Kortrijk.

Niettemin een zeer verdienstelijk tornooi van de jongens. Proficiat.