vrijdag 2 mei 2014

FINALE BEKER U21 OP SCHIERVELDE

Zaterdag 10 mei om 15 uur in Schiervelde : Pro League U21 Cup Final 2014: KAA Gent – Club Brugge

De Pro League U21 Cup Final tussen KAA Gent en Club Brugge vindt op zaterdag 10 mei om 15 uur plaats in Roeselare, in het Schierveldestadion. De Pro League nodigt alle voetbalsupporters uit om deze wedstrijd gratis bij te wonen.
De eerste editie van de Pro League U21 Cup kent op 10 mei om 15 uur zijn finale. In deze eindstrijd nemen de beloften van KAA Gent het op tegen Club Brugge. Na het slot van de beloftencompetitie, waarin beide ploegen onder elkaar uitmaakten wie kampioen werd, treffen ze elkaar dus opnieuw. Kan KAA Gent in de bekerfinale revanche nemen op beloftenkampioen Club Brugge?
De Pro League U21 Cup is een beker voor de beloftenspelers van de eerste en tweede klasse clubs, in het leven geroepen om de meest talentvolle spelers uit België de kans te geven om door meer rechtstreekse competitie nog sterker te worden. Daarnaast is het objectief van deze cup om hét uithangbord van het elite-jeugdvoetbal in België te worden én om het jeugdvoetbal te promoten.

De Pro League wil van de Pro League U21 Cup een echt voetbalfeest maken voor de jeugd. Daarom nodigt de Pro League alle voetbalfans en in het bijzonder alle jeugdteams uit om deze wedstrijden bij te wonen. Zo kunnen zij gratis en in een gemoedelijke sfeer de toekomstige sterren van de Jupiler Pro League aan het werk zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten