zondag 4 mei 2014

BEKERFINALE NIEUWSBLAD KSVR- WESTHOEK 5-1

Na de vorige rondes steeds met ruime cijfers te hebben gewonnen stond ditmaal een taaie tegenstrever tegenover de witzwarten. We begonnen scherp aan de match en konden na enkele minuten ons overwicht reeds bekronen met een doelpunt van Benoit. Sommigen onder ons dachten dat de buit al binnen was en dat we de tegenstander zouden overklassen. Niets was echter minder waar want Westhoek probeerde via verzorgd voetbal combinaties op te zetten. Wij  zochten iets te snel de lange bal waardoor het middenveld te veel werd overgeslagen. Het spel golfde wat heen en weer tot Lukas er met een mooie schuiver de ruststand op 2-0 bracht!
De 2de helft was van onze kant zeker van een hoger niveau en het was wachten tot het 3de verlossende doelpunt er aan kwam. In de 40ste minuut aarzelde Liam niet en kon zijn doelpuntje meepakken. De volgende aanval van de bezoekers kende ook succes en stond de 3-1 op het bord. Niet getreuzeld echter want enige ogenblikken later scoorde Gilles de geruststellende 4-1. Vanaf dit ogenblik demonstreerden de SV'ers hun overwicht en zagen dit bekroond met de 2de treffer van Benoit. Proficiat aan het voltallige team want ook de verdediging en doelman stond weeral sterk en met overtuiging te voetballen.
Schitterend dat de supporters in grote getale aanwezig waren en vocale steun gaven aan onze jongens.
Nu op naar de finalematchen tegen de winnaars van de andere provincies waaaronder Westerlo, Deinze, Drogenbos, Tessenderlo..