zondag 9 november 2014

DOSKO BEVEREN - KSVR PROVINCIAAL: 4-7

Met Dosko beveren moesten we het vandaag opnemen tegen de sterkste tegenstrever in onze reeks. Dit kwam meteen tot uiting in de eerste twee kwartieren.  Dosko nam een snelle start en na het eerste kwartier keken we al tegen een 2-0 achterstand aan.  We kwamen te weinig tot goede combinaties mede door een te slappe passing en iets te weinig aandacht bij sommigen en lef bij anderen.  Het verdict aan de rust was een droge 3-0 achterstand.
Gelukkig moest voor KSVR de match dan pas echt gaan beginnen. Eerst kon de aansluiting tot 3-2 gemaakt worden , enkel een tegendoelpunt in cadeauverpakking deed ons toch het laatste kwart in gaan met een 4-2 achterstand.  Onze jongens hadden de spirit dat de wedstrijd nog niet verloren was en hadden hier duidelijk vertrouwen uit getankt. Met veel beter combinatiespel, een erg bedrijvige Emiel en een nodige redding van Lucas, die daarmee zijn eerder gemaakte foutje recht zette, stoomde KSV door in het laatste kwart naar een hele mooie 4-7 overwinning.
Doelpunten gescoord door Matteo (2) OdrĂ© (1) Emiel (3) en Arthur (1).
De andere mannen die allen samen zorgden voor dit knappe resultaat waren Lucas, Vic, Nico, Owen, Mathis en Justin.

Proficiat aan onze jongen om een achterstand om te buigen in een klinkende overwinning.