zondag 23 november 2014

KSVR - MONS NATIONALE A 2-2

Na een wat afwachtend begin kon Jules op assist van Lars de score openen. Het werd al vlug duidelijk dat de bezoekers zich niet zomaar gewonnen gaven en na een onvoldoende wegwerken op corner kon men gelijkstellen.
Daarna bleef de wedstrijd mooi in evenwicht met de iets betere kansen langs thuiszijde. Na een snelle uitbraak en mooie doorsteekpas van Rune bracht Jelle met een droge knal ons weer op voorsprong.
Na de kampwissel scoorden de bezoekers voor de 2de keer op corner en was alles weer te herdoen. De bezoekers haalden nu en dan hun hakbijl boven maar gelukkig hield de ref de match goed onder controle. De witzwarten kregen nog enkele halve kansjes en ook de bezoekende doelman hield de thuisploeg van een 3de doelpunt. Het bleef echter gevaarlijk uitkijken voor de snelle uitbraken van de bezoekers en zo bleef de wedstrijd evenwichtig langs beide zijden. Een degelijke pot voetbal vanwege de thuisploeg die met een prima mentaliteit de match op een gelijkspel zagen eindigen. Volgende week een weekendje rust om de batterijen terug op te laden voor de verplaatsing naar het sterke Tubeke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten