woensdag 25 februari 2015

BEKER KFC IZEGEM - KSVR 5-5

Een moeilijke wedstrijd tegen een stugge tegenstrever op een modderig klein terrein, dat verzorgd voetbal niet echt toe liet.
Na een eerste gelijkopgaand kwartier stond het 1-2 voor de bezoekers, maar een voor ons erg zwak 2de kwart was het de thuisploeg die kwam opzetten en verdiend de 3-3 lukte na een half uur.
Na de pauze stond er in het derde kwart maar 1 ploeg op het terrein die een 6-tal kansen verkwanselde en dan ook nog het deksel op de neus kreeg na de enige voorzet van de thuisploeg die in doel werd gedevieerd nml. 4-3
Het laatste kwart werden drie KSVR-spelers na een doorsteekpas uit verband gespeeld en stonden de bordjes zomaar 5-3. Een ongelukkige Jasper herviel terug in zijn oude blessure en moest vroegtijdig het terrein verlaten.
Gelukkig dat een sterk spelende Rune, die in de loopgraven werd gestuurd, en een gedreven Robbe de uitslag toch nog op een verdiend gelijkspel konden brengen 5-5.
Het laatste wapenfeit was voor de bezoekers op een uitstekend getrapte corner, maar de 'anders goed leidende' scheids vond het toen meer dan welletjes en floot de match ....af .
Volgende week donderdag is de terugmatch gepland om 18 uur op Schiervelde.