zondag 22 februari 2015

BRUSSELS - KSVR NATIONAAL B 4-7

Fantastische overwinning van de wit-zwarten die deze match vol overgave en teamspirit tot een goed einde konden brengen.  Elke speler liet zich van zijn beste zijde zien en ook als groep toonden we onze tanden.  En dat was nodig want Brussels hanteerde meer dan eens de botte bijl als ze waren uitgespeeld door de frivole Roeselare-spelers.    Maar het mocht niet baten voor het voormalige RWDM –team want KSVR was vandaag net iets te sterk en won verdiend deze mooie match.

We namen de wedstrijd direct in handen maar misten de kansen op een vroege voorsprong , tot vier maal toe zelfs.   Net zoals op het veld naast ons bij het A-team kregen we op de eerste tegenaanval een goal om de oren , 1-0.   De mooie combinaties bleven elkaar opvolgen , enkel scoren lukte voorlopig niet. Het moet gezegd dat er wel een goeie doelman stond bij de tegenpartij die de ballen tussen de palen van Jules , Justin en Andrès  één voor één onschadelijk maakte.   Tussendoor mikte Milan net voorlangs.

Draaien met 1-0 dus en dat was dus zeker niet verdiend.    We bleven komen het tweede kwartier en twee ronduit schitterende aanvallen van achteruit over verschillende stations werden afgerond. Een eerste keer  door Matthis met het hoofd  en de tweede door Milan , telkens op assist van Jules.

De 1-2 voorsprong werd onmiddellijk teniet gedaan via een hoekschop die rechtstreeks in doel ging.  

De Brusselaars maakten af en toe een smerig foutje want ondanks ze over een aantal leuke voetballers beschikten moesten ze meer en meer achteruit tegen het sterke witzwarte team.   In het derde kwartier werd het snel 2-3 na een actie van Andrès.   Maar wederom slikten we de gelijkmaker kort erop via een nieuwe corner die onvoldoende werd weggewerkt.   Maar nog voor het einde van dit kwartier lukten we de 3-4.  Deze goal illustreerde hoe graag we de overwinning wilden meenemen naar Schiervelde.   Er werd in deze fase door de ganse ploeg druk gezet op de achterhoede van White Star en geknokt tot de bal uiteindelijk in doel verdween.  Het was Justin die er uiteindelijk zijn linkerpoot tegen zette.  

De weerstand nam af en we kregen meer ruimte.  De keeper ranselde nog een gemaakte goal van Jules uit zijn winkelhaak maar moest zich toch gewonnen geven op pogingen van Jules , Mathis en Milan die een hele mooie afstandstreffer lukte.  De 4-6 dwarrelde nog binnen maar Jules had het laatste woord ,  4-7  !!!

Proficiat aan het hele team voor deze knalprestatie.

Speelden (en scoorden)  voor KSVR : Axel  , Owen , Nico , Mathis (2) , Mauro , Justin (1) , Lenn , Andrès (1) , Jules (2) , Milan (1) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten