maandag 16 februari 2015

WEETJES ALLERLEI

Vanavond terug een gelukkige Gaetano op training, die na een paar maanden blessureleed weer mocht hervatten! Hopelijk blijft iedereen gespaard van serieuze (en kleinere) kwetsuren.

Ook Milan Baeten viert deze maand binnenkort zijn verjaardag en dit op 21 februari. Aangezien hij niet vermeld was bij de jarigen, is iedereen bij deze op de hoogte gebracht en houden we deze dag speciaal in het oog!

De spelers die deze week een voetbaltrainingskamp volgen in Kortrijk (of elders) mogen indien gewenst woensdag de training overslaan, om hun batterijen op te laden voor het komende weekend.
Gelieve wel een mail te sturen naar de trainers indien je dit nog niet hebt gedaan.

Wie zijn toelating nog moet indien ivm stickeractie kan dit nog tot eind deze week aan de trainers op papier, of via mail aan de coördinatie.

Aangezien een aantal spelers op verlof zijn , zullen een aantal spelers een dubbele match hebben in het weekend (Wingene en Brussels)

Zowel Bergen (failliet verklaard) en RC Mechelen leggen er het bijltje bij neer. Welke gevolgen dit heeft voor de voorziene competitiematchen (8 maart en 19 april) is nog niet duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten