zaterdag 14 december 2013

KSVR BIJZONDERE REEKS - RC WAREGEM 1 - 6

We wisten uit de heenmatch en uit de andere uitslagen van RC Waregem dat we vandaag een sterke tegenstander partij zouden geven. En het moet gezegd, onze tegenstander heeft vandaag opnieuw bewezen over een zeer goede ploeg te beschikken.
De wit-zwarten speelden vandaag ook wit-zwart. We speelden een sterke eerste helft. Hoewel de ruststand 0-0 was, was er maar 1 ploeg die een voorsprong verdiende en dat was KSVR. We kregen 2 loepzuivere kansen. Helaas was er opnieuw een dosis pech mee gemoeid, want Lars kwam millimeters te kort om een uitstekende actie van Liam binnen te duwen. Net geen 1-0 dus, integendeel, een pijnlijke knie voor Lars na aanraking met de paal.
Helaas, de tweede helft was het zwarte deel van de partij. Onze goede eerste helft viel als een kaartenhuisje ineen. Iets te laks, iets te weinig overtuiging, geen geslaagde acties meer, een misverstand, ... Dit resulteerde meteen in een 0-4 achterstand. Op dat ogenblik konden we de eerredder scoren, maar het was ook niet meer dan dat, want al gauw werd het 1-6.
Nog maar eens een bewijs dat voetbal raar in elkaar zit, want we zagen 2 compleet verschillende helften.
Speelden we de eerste helft boven ons kunnen of was de tweede helft zeer zwak ?? De waarheid zal wel ergens tussenin liggen ...

Iedereen een warme en deugddoende winterstop toegewenst.