zondag 8 december 2013

KSVR - HOOGSTRATEN NATIONALE REEKS B 11-5

Was het gelijkspel  in Hoogstraten gerechtvaardigd? (1-1)
Roeselare begon stevig aan de wedstrijd en creëerde direct al een paar kansen. Helaas kregen we een vlug tegendoelpunt wanneer de bal afweek tegen een Roeselaars been. De 0-1 stond op het bord tegen het spel in.
Niet getreurd en direct tegenaanvallen hadden de onzen gedacht. Het was echter na het net missen van Nemo en Winter dat Emiel de gelijkmaker scoorde. Via een diepe pas van Winter ging Emiel  er met de bal vandoor richting doel, die na een run van een twintig meter de bal naast de keeper  plaatste 1-1.
Het spel ging in sneltempo! Nemo stuurde de bal van diep op eigen veld centraal naar Maxim die de 2-1 scoorde.
In het tweede kwart ging Emiel met de bal aan de haal,  liep de flank en de eindlijn af en stak de bal centraal voor het doel. Het was een speler van Hoogstraten die de bal in eigen doel werkte 3-1. We waren vertrokken. Brent snoepte de bal van de tegenstander af en trapte vanuit een scherpe hoek op rechts,  de 4-1 in de kruising van het doel.Dit was de ruststand.
Het was Hoogstraten dat het eerste doelpunt scoorde na de rust. Vanop afstand zagen we de bal in de rechterhoek van het doel verdwijnen 4-2.
De 5-2 kwam er na een prachtig uittikken van de tegenstander. Winter vanop rechts centraal naar Brent die doortikte naar Emiel die het blijkbaar nodig vond om terug te tikken naar Winter die de bal in doel werkte. We stellen ons wel de vraag of dit de bedoeling was van Emiel? Niet getreurd het was een prachtig samenspel. Door druk te zetten op onze tegenstanders kwamen de kansen bij de vleet. Emiel speelde de bal over de verdediging, waarvan onze snelle Maxim gebruik maakte en de 6-2 scoorde. We speelden de verdediging van Hoogstraten op een hoopje. Zelfs onze achterste linie kon vanop afstand gevaar brengen. Wanneer de keeper de harde bal van Bjarne niet kon klemmen had Maxim hem maar binnen te tikken 7-2.
Hierna kenden we een moment van zwakte en slikten twee tegendoelpunten  op korte tijd 7-4.
Misschien kwam de hoop bij Hoogstraten eventjes terug, maar dit duurde toch niet te lang.
Op corner dirigeerde onze orkestleider Nemo zijn muzikanten en zagen we een prima ingestudeerd nummertje in het doel belanden. Robbe trapte de corner centraal strak over de grond naar Maxim, die hem door de benen liet lopen voor Nemo. Deze twijfelde niet en knalde de 8-4 in doel. Al vlug opteerden onze jongens om Hoogstraten op dubbele cijfers te proberen zetten. Niet te lang wachten had Winter gedacht en steelde de bal om de 9-4 te scoren.
Het was Vic die vanop afstand aanlegde en de bal via de binnenkant van de rechterpaal in het doel liet verdwijnen 10-4. Hoogstraten scoorde nog terug en zette de 10-5 op het bord.
Vic zal gedacht hebben waarom niet nog eens proberen, je weet maar nooit!  De keeper bokste de bal weg en Brent kon in tweede instantie de eindstand vastleggen op 11-5.
Terug hebben we een aardig potje voetbal gezien. Toch zijn de 5 tegendoelpunten iets te gemakkelijk gevallen. Geniet van jullie winterstop en een prettig eindejaar.
Ps: indien jullie niet weten wat gedaan op zondag! Hier en daar zijn kerstmarkten te vinden.
Maar hou het veilig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten