zaterdag 7 december 2013

KSVR BIJZONDERE REEKS - WIELSBEKE 8-1

De basis van deze mooie overwinning werd gelegd tijdens een zeer sterke eerste helft. Daar waar de trainer de eerste minuten dacht dat niet iedereen voldoende wakker was, bewezen de jongens daarna meteen het tegendeel. In een mum van tijd werd een ruime bonus bij elkaar gevoetbald. Enkele doelpunten werden voorafgegaan door mooi samenspel. Iedereen speelde trouwens een zeer goede eerste helft met telkens oog voor de combinatie. Ruststand 6-0.
In de tweede helft verwaterde het spelniveau drastisch. Ondanks de vraag van de trainer om dezelfde speelstijl van de eerste helft aan te houden, beslisten veel jongens daar anders over. Plots wilden er veel hun eigen nummertje opvoeren of wilden per sé hun doelpuntje meepikken. Misschien begrijpelijk maar toch jammer (maar dat zal wel deel uitmaken van het leerproces zeker?).
Hoe dan ook, ik wil vooral het positieve van deze wedstrijd onthouden en dat was een zeer sterke eerste helft !!!

De bijzondere ploeg speelt volgend weekend hun laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen het zeer sterke Racing Waregem. Enkel de spelers die volgende week zullen aantreden trainen deze week ook nog op maandag!! Op woensdag is er wel de indoortraining voor de ganse groep!