zondag 8 december 2013

KSVR- HOOGSTRATEN NATIONALE REEKS A 4-1

Zoals we vorige week de wedstrijd in Moeskroen waren beeindigd, zo starten we onze laatste thuismatch van 2013: inspiratieloos, weinig inzet, slordige passing, wandeltempo, geen duelkracht,... kortom zwakjes.
Toch kwam de thuisploeg op voorsprong na een inlegger van Lukas...dit was ook ons enige noemenswaardige wapenfeit.
Na de rust kwam de thuisploeg meer gedreven uit de kleedkamer en bepaalde nu zelf het tempo. Er kwamen meer en meer combinaties tot hun recht en Enoch kon de 2-0 scoren. Na een levensgrote kans te hebben gemist, kwam Hoogstraten aansluiten. Daarna ging het lichtje van de bezoekers langzaam uit en kreeg de thuisploeg steeds meer drive in hun spel. Er werd werd gezocht naar de vrijstaande speler en de passing werd steeds beter. Zo konden we nog 2 keer scoren op corners via Liam .
Spijtig dat we een match zagen met een groot niveauverschil voor en na de rust. Het komt er nu op aan daaruit de nodige lessen te trekken en steeds vol overgave aan elke match te starten. Toch kunnen we met allen dit eerste deel van het voetbalseizoen veelal terugblikken op een geslaagde entree in de nationale reeks met enkele hoopgevende prima prestaties! Doe zo verder jongens.