zondag 1 december 2013

MOESKROEN - KSVR NATIONALE REEKS A 5-3

Mooi weer daar in moeskroen zondag, niet echt fris en een prachtige kunstgrasmat om op te voetballen. De wedstrijd begon evenwichtig, vanuit de vorige confrontatie met RMP wisten we dat ze goed konden voetballen en dat ze een ganse wedstrijd blijven gaan. We kwamen heel mooi op voorsprong, Vedran zette met een mooi hakje Liam vrij en die had de vrije baan naar school en werkte beheerst af, 0-1. Nogal vlug volgde de 0-2 na een scrimmage na een hoekschop. Nadien kwam er wat meer evenwicht in de wedstrijd maar kregen we op de counter nog 3 Ć  4 kansen. Met een beetje meer beheersing voor doel kon het aan de rust makkelijk 0-4 staan. Helaas viel het doelpunt op corner in de laatste seconden aan de andere kant, de bal raakte niet weg en het stond 1-2.
De tweede helft begon zoals de eerste eindigde, meteen een goal tegen en 2-2. Moeskroen was nu baas en KSVR zakte weg. We kwamen tegen de gang van het spel wel nog 2-3 voor. Vedran lag bij een laterale verdedigende bal goed op de loer en werkte fraai af. Maar direct kwam Moeskroen terug en ze gingen door tot 5-3. KSVR kwam ondanks een driedubbele kans niet meer dichter.
Een goede eerste helft met bij momenten fraai combinatievoetbal, met wat efficiƫntie voor doel ging RMP waarschijnlijk niet meer terugkomen . De tweede helft was collectief minder, KSVR kon geen vuist meer maken, op naar de volgende: Hoogstraten
Verslag opgemaakt door afgevaardigde Bert.