zondag 12 oktober 2014

AALST - KSVR NATIONAAL A : 8-4

Tegen het ongeslagen Aalst was de wedstrijd al na 8!!!!!!!! minuten gespeeld: 3-0. Elke keer een 'ajuin'(want zo worden inwoners van Aalst genoemd...) in de beginfase van de match voor ons doel opdook was het bingo. Je zou voor minder er de tranen van in de ogen krijgen!

Toch bleven onze jongens zich vol goede moed verzetten tegen zoveel onrecht en konden we de aansluitingstreffer lukken door Jelle.
We hoopten dat de wedstrijd zou kantelen maar al snel stonden we weer met beide voetjes op de grond  want tegen de kampwissel wezen de bordjes 5-1 in het voordeel van de thuisploeg. Een wat overdreven uitslag.
Tijdens de rust zocht trainer Peter en zijn troepen de kleedkamer op en wees elke speler op zijn plichten en werd het geloof in een terugkeer wat aangewakkerd na mentaal oplapwerk.
Het laatste halfuur zag je dat we weer als ploeg streden en beetje bij beetje kwamen we terug in de wedstrijd,  want na een uur was het al 6-4 met doelpunten van Lars en 2 keer Rune! We kregen nog een kans op corner voor de 6-5 maar door een misverstand in posities bij vrije trap lukte de thuisploeg de bevrijdende 7-4. Kort daarna werd al te gemakkelijk de 8-4 toegestaan en stond de eindstand op het bord. Het Aalsterse carnaval kon worden ingezet .
Hadden we in de beginfase van de wedstrijd wat meer ons mannetje gestaan....
Toch een verdiende overwinning van een sterke thuisploeg tegen de bezoekers, waarbij elke speler zich gedurende de volledige wedstrijd 100% gaf; en dit is alvast positief.