maandag 20 oktober 2014

OPLOPEN ZONDAG MATCH EERSTE ELFTAL

Info van hogerhand:
Om alles vlotjes te laten verlopen bij het betreden van het stadion eerste veld vragen wij om volgende in acht te nemen.
-          Iedereen verzamelen tegen 14u15 in de jeugdkantine, tenzij men deelneemt aan het “spaghetti”festijn dat start om 12u30. Er wordt daar ter plaatste (tribune 2) afgesproken rond 14u 30.
-          Tickets voor de ouders kan men bekomen aan €5/pers (iedereen heeft een geldig ticket nodig voor het binnenkomen van het stadion) – tickets vooraf verkrijgbaar bij Hans in de kantine. (ten laatste zaterdag af te halen)
-          Per ploeg in colonne vertrekken naar het eerste terrein naar poort 21 (zijkant veld kant kantine) om daar het veld te betreden en het te verlaten aan poort 23, (zijkant veld kant kantine)
-          iedere ploeg loopt 2à2 om toch een overzichtelijk geheel te hebben en met trainer en afgevaardigde achter hun ploeg. De eerste spelers van elke ploeg
-          Iedere speler is in uitgangskledij of toch in de kleuren van hun ploeg.
-          Na het oplopen zal iedere jeugdspeler zijn plaats in de nieuwe zittribune innemen waar we ook de tickets van de ouders voorzien.
-          Bij slechte weersomstandigheden kan de ereronde misschien ingekort worden tot de helft van het veld.
-          Tijdens het oplopen zullen de spelers van beiden ploegen nog aan het opwarmen zijn, en vragen we dan ook deze niet te willen storen en zich te gedragen naar behoren tijdens deze ereronde.

We rekenen op jullie bereidwilligheid om deze voorstelling tot een goed en succesvol einde te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten