zaterdag 25 oktober 2014

LANGEMARK - KSVR PROVINCIAAL 3-6

Onze laatste tegenstrever in de eerste periode was Langemark. Een stevig ploegje die zich niet zo maar gewonnen gaf. KSVR nam het heft in handen maar het was integendeel de thuisploeg die de score wist te openen na een uitgespeelde actie. Luca zorgde na een mooie lob voor de gelijkmaker en Jordy wist wat later de score te verdubbelen. Na een knullig doelpunt van de thuisploeg kon alles weer herbeginnen. Ondertussen was doelman Axel al in spelerskledij en lukte ook zijn doelpuntje na een plaatsbal in de linkerhoek. De thuisploeg bleef echter op zoek naar de gelijkmaker en kreeg deze juist voor het rustsignaal op corner, waarbij de bezoekers minder geconcentreerd stonden te verdedigen: 3-3
De tweede helft drukten we de thuisploeg steeds meer op hun eigen helft terug en liep de score verder uit door een shot vanop links door Jasper en eentje door Jordy die daarmee zijn tweede van de dag lukte.
Het laatste kwartier was het de beurt aan doelman Brecht om zijn spelerskwaliteiten te tonen.
Odré lukte ook zijn verdiend doelpunt en zo stond er tevens de eindstand op het bord.
Het moet gezegd dat we het niet zo gemakkelijk hadden, enerzijds door iets minder vlotte combinaties als vorige week maar ook door een tegenstrever die zich niet zomaar gewonnen gaf.
Volgende match is tegen de sterkste ploeg van de reeks nml. Dosko Beveren. Hopelijk zijn we er klaar voor!