zondag 5 oktober 2014

KSVR - RC MECHELEN ELITE A 15-6

Een vlotte overwinning tegen een 'klein van gestalte' ploeg die duidelijk de meerdere moest erkennen in de thuisploeg. Na een lusteloze opwarming, verwittigde trainer Peter vooraf reeds zijn manschappen dat er meer geconcentreerd de match moest worden aangevat. Nadat we de bezoekers tegen hun doel drukten maar enkele kansen verkwanselden was het bij de eerste (1ste) bezoekende aanval al prijs 0-1.
Gelukkig schoten enkelen plots wakker en konden we de achterstand ombuigen in een voorsprong die we niet meer uit handen gaven met 2-1 na een kwartier. Het 2de kwart gaven we onze ruimere voorsprong die we opbouwden toch wat uit handen 5-3. Gelukkig was Leon er steeds als de kippen bij om in een 5-tal minuten een loepzuivere hattrick te scoren en ons op een veilige 8-3 voorsprong te schieten.
Het 4de kwart was een regelrechte belegering van het bezoekende doel maar de loepzuivere kansen werden te weinig benut en gingen we het laatste kwartier in met slechts een 10-4 voorsprong. De bezoekers spartelden nu en dan wat tegen, maar tegen de ruime 15-6 overwinning hadden ze niets in te brengen.
Vandaag zagen we een sterke Leon die met 9 doelpunten zich als man van de match mocht kronen. De overige doelpunten kwamen van Lars, Robbe, Jelle en Rune.
Een deugddoende zege maar als we de passing (richting en steviger inspelen) beter verzorgen zullen we nog stappen voorwaarts zetten! Volgende week mogen we op bezoek naar het sterke Aalst...