zaterdag 18 oktober 2014

KSVR - KV OOSTENDE PROVINCIAAL 17-2

Vanaf de eerste minuten liet de thuisploeg zich gelden en scoorde in enkele minuten tijd reeds 3 doelpunten. De match leek al gespeeld dacht iedereen maar bij de eerste tegenprikken konden de bezoekers 2 maal na elkaar scoren door ons minder positiespel.  De bezoekers kregen vleugels maar de thuisploeg toonde karakter en na het eerste kwartier stond al een ruime 5-2 op het bord. De tweede helft werd er erg vlot gecombineerd en de score werd steeds maar groter 9-2 aan de rust.
Wie dacht dat vanaf nu elke speler voor eigen succes ging had het verkeerd voor want het samenspel kreeg de boventoon. De ene na de andere actie werd uit de schoenen getoverd en dit resulteerde in een vlotte 12-2 voorsprong na 3 kwart wedstrijd. Nadat de doelman van de tegenpartij het niet meer zag zitten werd het doel nog meerdere keren bestookt en werden nog 5 doelpunten gelukt door vlot combinatiespel. Het moet gezegd dat de thuisploeg een vlotte prestatie neerzette met mooie aanvalsgolven; een doelman die op vele ballen steeds bij de pinken was, een verdediging die via opbouw zorgvuldig uitvoetbalde en onze frontlinie die het doel goed wist te staan. De doelpunten kwamen dit keer van Jelle (6) Jordy (3) Matteo (2) Odré (2) Vic (2), Nico (1)en Luca (1) en de andere jongens die zich van hun beste zijde lieden zien waren doelman Lukas, onze stevige verdediger Owen en onze technisch onderlegde Arthur.