woensdag 1 oktober 2014

Beker van België KV OOSTENDE - KSVR 0-3

Tegen de eliteploeg van KVO speelden de witzwarten een prima partij.
Het 'elftal' werd door trainer Peter flink dooreengeschud en dat bleek achteraf een goede zet te zijn.
Onmiddellijk namen de bezoekers de touwtjes in handen en zochten naar het openingsdoelpunt. Het eerste kwartier werd er goed gecombineerd maar konden we geen bressen vinden in de Oostendse verdediging. De laatste 10' van de eerste helft was Oostende meer in balbezit maar de sterke bezoekende verdediging stond telkens paraat. De ruststand werd bereikt met de brilscore 0-0.
Het was duidelijk dat wie eerst scoorde de overwinning binnen bereik zag. De bezoekers geloofden met volle overtuiging in hun kansen en de hele ploeg speelde vol overgave. Al vlug kon Lars de doelman te grazen nemen vanop de linkerflank met een prachtige plaatsbal in de verste winkelhaak.
Kort daarna wist Rune de doelman nogmaals te verslaan en de overwinning lag binnen handbereik.
Oostende kwam nu en dan hun neus aan het venster steken maar de afweergordel van KSVR toonde zich van hun beste kant. De thuisdoelman pareerde enkele prima shots van de bezoekers anders was de score hoger opgelopen. In de laatste minuut lukte Griffin vanop de rechterflank met een gestrekt schot tussen doelman en paal de 3de bezoekende treffer. Het Roeselaarse feest kon worden ingezet want de Oostendse 'zeekapiteins' beten dit maal in het zand.
Een prima prestatie van de hele ploeg en ditmaal hielden beide SV-doelmannen hun netten ongeschonden.