zaterdag 14 maart 2015

KSK STADEN - KSVR PROVINCIAAL 1-6

Voor de verplaatsing naar het nabijgelegen Staden stonden alle spelers paraat om een goede prestatie neer te zetten. De match bleef lange tijd op slot maar toch konden de bezoekers de ban breken via Luca na goed getrapte corner van Arthur.
Het 2de kwart kon een goed spelende Luca zijn 2de doelpuntje meepakken na assist van Leon en wist deze laatste met een mooi geplaatste bal de score op te drijven tot 0-3. Tevens de ruststand.
Het 3de kwart bleef KSVR de toon aangeven en ook Odré kon een voorzet van Owen voorbij de keeper werken en Nico wist met een mooie lob de Stadense doelman te verschalken.
In het laatste kwartier werd het spel iets heftiger en onze jongens lieten zich hierin wat meeslepen, zodat de concentratie wat wegviel. De tegenstrever kon op 1 van de weinige momenten (gelegenheids)doelman Mauro na wat geharrewar verslaan.
Kort voor affluiten wist Arthur de verdiende eindstand vastleggen.
Een mooi resultaat met heel degelijk voetbal vanwege het ganse team!