zondag 1 maart 2015

KSVR- ANTWERP NATIONAAL A 1-4

Nadat we de vorige keer aantraden tegen een gemengd team, kregen we ditmaal een sterk 8-tal (acht!) voor de neus geserveerd. Al vanaf de eerste minuut was er een duidelijk niveauverschil gedurende de hele wedstrijd merkbaar. Brent stond al bij de aanvang paraat om met een mooie parade de netten ongeschonden te houden, maar de thuisploeg kon geen enkele vuist maken tegen de snedige en technisch vaardige bezoekers.
Terwijl de rood-witten van alle kanten opdoken voor ons doel kon de thuisploeg maar niet uit de omknelling weg geraken en bleven we aangewezen op verdedigen. Elk duel werd door de snellere bezoekers in hun voordeel beslecht en met hun technisch vermogen en duelkracht konden de doelpunten niet uitblijven. Daarin slaagden ze dan ook na 27' met een schot en juist voor de kampwissel vanaf de eerste paal : 0-2
Gedurende de rust tankte de thuisploeg toch wat vertrouwen en gedurende ons vierde kwartier probeerden we de bakens te verzetten. Nu en dan kwamen we aan wat halve kansjes maar voor echt gevaar kon de thuisploeg niet zorgen. Er was gelukkig toch wat beterschap merkbaar.
Nog een kwartier voor de boeg om wat aan de achterstand te doen maar na een voorzet werden 2 witzwarten door een kwieke aanvaller in de wind gezet en stonden de 0-3 cijfers op het bord. Gelukkig kond Robbe nog beheerst milderen na assist van Griffin.
De bezoekers bleven het tempo verder bepalen en we konden niet wedijveren tegen het geolïede team die ook nog in de laatste minuut de score opdreef: 1-4.
Een match waarbij het samenspel van onze kant erg bleekjes was en de passing veelal onverzorgd. Misschien een troost voor ons om te weten dat Antwerp vandaag hun beste match van het seizoen speelde.