zondag 22 maart 2015

KSVR - TUBEKE NATIONAAL A 1-6

Dat het tegen de ongeslagen leidersploeg een moeilijke klus zou worden, wisten we al op voorhand.
Iedereen wilde er een goede partij van maken met stevige repliek, maar na een kwartier stonden we al met 2 doelpunten in het verlies door 2 veel te vroege paasgeschenken. Het 2de kwart kwamen we steeds meer in de match en staken nu en dan onze neus aan het venster maar een doelpuntje scoren, blijft soms wel een hele opgave. Ook de tegenstrever werd goed onder druk gezet en zo konden ze hun licht overwicht niet omzetten in een hogere score. We hoopten dat we de scheve situatie misschien nog konden ombuigen maar tevergeefs...
Het 3de kwart toonden we ons niet van onze beste zijde en zowel door onze eigen fouten en de efficiƫntie van de bezoekers liepen deze uit tot te ruime 0-5 cijfers. Spijtig dat ook pechvogel Jordy met een voetkwetsuur vroegtijdig het veld moest verlaten!
Gelukkig dat elke KSV'er gedurende het laatste halfuur vol overgave bleef voetballen en we eigenlijk toonden dat we ook een aardig stukje kunnen shotten. We kregen vele kansen voor de voeten gegooid maar het waren integendeel weeral de bezoekers die prikten 0-6. Na een mooi uitgesponnen aanval kon Mathis de score wat verzachten en we bleven gaan voor meer. De deklat, een ultieme voetreflex van hun doelman en teveel gemiste kansen (een 8-tal) zorgden ervoor dat we niet meer doelpunten kregen die we verdienden.
Een nederlaag tegen een sterke tegenstrever, maar waarbij de score jammer genoeg niet de weergave is van het geleverde spel en het aantal gecreƫerde kansen.
Toch tevredenheid voor de sterke prestatie gedurende ruim 45' waarbij iedereen zijn weerbaarheid toonde ipv de moed op te geven! Ook de trainer van de tegenpartij was vol lof voor ons stevige weerwerk en dat geeft ons hoop naar volgende week.