zondag 29 maart 2015

OH LEUVEN - KSVR NATIONAAL A 2-3

Nadat we de vorige keer een serieuze pandoering om de oren kregen, bewezen we dit keer dat we ons niet zomaar zouden laten inpakken.
Al snel werd duidelijk dat de jongens van Leuven over heel technisch vaardige en snelle spelers beschikken en ze toonden heel wat mooie acties op de grasmat. De bezoekers deden eveneens goed mee en Lars kon al na enkele minuten de score openen nadat een knappe trap afweek en in het dak van het doel verdween.
De thuisploeg bleef niet bij de pakken zitten en kon na een (schwalbe) vrije trap de gelijkmaker scoren nadat we (eenmalig...) te laks verdedigden.
Spijtig dat onze passing in de opbouw soms niet verzorgd was en dat we bij balbezit wat te onrustig waren.
Het spel golfde wat op en neer en na een 40' kon Leon een te korte terugspeelbal onderscheppen, de doelman dribbelen en beheerst de 1-2 binnen schuiven.
Heel lang konden we niet van deze voorsprong genieten want als een duivel uit een doosje was hun spits er als de kippen bij om onze verdediging te grazen te nemen juist voor de kampwissel.
Het was duidelijk dat de match nog alle kanten uit kon.
Het 4de kwart probeerde KSVR met een prima mentaliteit van alle spelers de match in hun voordeel te beslechten maar er werd niet gescoord.
We probeerden alle spelers duidelijk te maken dat indien de witzwarten nog een tandje zou bijsteken dat er zeker nog mogelijkheden zouden volgen om de match in ons voordeel te doen kantelen. Beide ploegen kregen nog enkele mogelijkheden maar juist voor het einde werd Lars die was doorgebroken op een wat onsportieve manier onderuit geschoffeld. Lars nam sportieve weerwraak en met een schuiver trapte hij de bezoekers in de zevende (wolken)hemel.
Het moet gezegd een deugddoende overwinning met het betere technische spel van de thuisploeg maar een schitterende mentaliteit vanwege de bezoekers  (doelman Brent die overtuigend stond te keepen, sterke prestatie van de voltallige verdediging, de hardwerkende centrale spelverdelers en de voorlinie die de mouwen opstroopte om zowel aanvallend als verdedigend elk hun deel van het werk op te knappen).
Alle KSVR-spelers op beide terreinen toonden dat ze de laatste weken sterk op dreef zijn!
Nu nog wat meer onze passing en opbouw verzorgen en wie weet komen er nog meerdere knappe prestaties....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten