zondag 29 maart 2015

OH LEUVEN - KSVR NATIONAAL B 2-6

Veel wind vandaag in Leuven maar dat deerde ons niet daar hij in onze zeilen blies.   We zetten de zegetocht van 2015 in glansverf vandaag met een prestatie om U tegen te zeggen.   Ex-eersteklasser OHL voetbalde knap en was de evenknie maar moest als volgende in de rij het hoofd buigen voor de onstuitbare wit-zwarte trein die onverstoorbaar zijn weg verder zet.  

Het eerste kwartier verliep gelijk opgaand  qua veldspel maar de kansen waren toch vooral voor Roeselare.  Milan dreigde 2 x  met een schot net over en een andere poging van de lijn gehaald en ook Gaetano’s poging voorlangs verdiende beter.   De handsbal die een goal van Milan verijdelde op het eind werd niet gezien door de ref. 
Speeltijd afgelopen moet KSVR gedacht hebben want op het begin van de tweede periode joeg het de motor in toeren.   Eerst ging de hoog spelende doelman in de fout , sluwe Milan bedankte en  scoorde simpel 0-1.   Kort nadien speelde Jordi gepast diep op de goed in de ruimte lopende  Milan die onmiddellijk de score verdubbelde 0-2.  Duivel-doet-al  Lenn dook gepast op voor doel om een actie van Justin af te maken maar  -wellicht-  een keitje deed hem de gapende doelmond missen.  Het was slechts uitstel  want toen Owen en Andrès een paar minuten later de rechterflank oprolden maakte Milan de klus voor de derde keer af en stond het zowaar 0-3.   

Vanaf het derde kwartier probeerde OHL de bakens te verzetten.  Via een knap meevoetballende doelman en verzorgde opbouw werden de spitsen in stelling gebracht maar Owen , Andrès , Siebe en Jordi hielden samen met onze goalie(s)  het slot op de deur.   Ondertussen achtte Jules zijn “moment de gloire”  gekomen.   Eerst maakte hij nog gemakkelijk de 0-4  nadat Gaetano deze hem op een presenteerblaadje aanreikte.   En daarna zette hij het orgelpunt op deze ploegprestatie.  Twee keer kwam hij schuin voor doel en waar iedereen een assist verwacht maakte hij het zelf af.  De eerste pegelt hij in het piepkleine openingetje in de korte hoek en bij de tweede neemt hij de grote keeper te grazen met een ongelofelijke lob.  Een fenomenaal doelpunt   , gecreëerd door de  eigenzinnige genialiteit van een klasbakje.  
De knappe hattrick van zowel Milan als Jules mag echter de prestatie van het team niet overschaduwen en dat deed ze ook niet.  Het gespreksonderwerp was nog maar eens de opvallende opmars van zowel KSVR B als A.   In vorm en vol vertrouwen op naar het internationaal paastornooi in Koksijde waar we de Belgische top en ook een paar Europese toppers als Everton in de ogen zullen kijken . Romelu Lukaku mag alvast zijn ploegmaatjes verwittigen dat zij hun kuiten mogen smouten. 

Speelden (en scoorden) voor KSVR :  Axel , Mauro , Siebe , Jordi , Owen , Lenn , Justin , Andrès , Jules (3) , Milan (3) , Gaetano

Geen opmerkingen:

Een reactie posten