zondag 27 oktober 2013

E. AALST - KSVR NATIONAAL A 0-3

Voor de wedstrijd tegen Aalst dienden we bijzonder vroeg op te staan op zondagmorgen, gelukkig was er een extra uur nachtrust voorzien. Er stond veel wind en we begonnen de wedstrijd tegen de wind in. De U10 van KSVR waren gemotiveerd om er een goede wedstrijd van te maken. Aalst begon, met de wind in de rug, duidelijk beter aan de wedstrijd. De Aalstse combinaties lukten net iets makkelijker dan die van KSVR. Geleidelijk aan kwamen de KSVR jongens beter in de wedstrijd. Niet geholpen door de wind en het snelle veld kwam er toch wat meer evenwicht in de wedstrijd. Jarne diende op een schot uit de tweede lijn met een kattensprong toch KSVR van een achterstand te behoeden. Onze wit-zwarten prikten toch een paar keer tegen en op de tweede vrije trap van Lukas was het raak, 0-1. De wedstrijd ging verder op en neer tot aan de rust.
In de tweede helft, met de wind in de rug, ging KSVR vlotter combineren en vonden onze jongens makkelijker de vrije man. Nogal vlug maakte Liam, na voorbereidend werk van Benoit en Vedran, er 0-2 van. Aalst had het tegen wind toch heel wat moeilijker om Jarne te bedreigen. Zowat tien minuten voor tijd kon Gilles zich op links goed doorzetten en bood hij Liam de 0-3 aan. Match gespeeld.
Vandaag veel wil en inzet gezien, daarnaast kwam in de tweede helft het betere combinatiespel weer naar boven van de jongens van trainer Peter. Veel tijd om te rusten is er niet want dinsdag wacht Boussu-Dour alweer.