donderdag 3 oktober 2013

KSVR - Oostkamp 5-2 (vriendschappelijke wedstrijd)

Bij het vallen van de avond gingen onze U10’ers van start tegen de roodhemden van Oostkamp.
In de eerste 4 minuten van de match gingen onze jongens sterk combinerend naar de goal van de tegenstander. Met mooie combinaties tussen Vedran en Winter belandde de bal net naast het doel. Eén minuut later op aansturen van een centrale bal van Nemo besloot Vedran op de keeper waarna Winter in de rebound net links naast besloot.  Loïc trapte de bal daarna op doel maar een sterk keeperende doelman hield zijn netten schoon.
Na een felle eerste 5 minuten moest Luka toch paraat blijven om de 0 op het bord te houden.
Helaas in de 8ste minuut kregen we een doelpunt tegen 0-1.
In het 2e kwartier was het indrukwekkendste op het veld Vic die zijn veters moest knopen.
Enkel Luka stond paraat om enkele knappe ballen uit of over zijn doel te boksen. Gelukkig was de soep van kantineman Hans beter dan het voetbal op het veld. Nog steeds 0-1.
Het derde kwartier begon terug hoopgevend met terug de driehoekjes die we zo graag zien en via Vic die op doel kon trappen kregen we toch weer een kansje. Een mooie uittrap van de tegenstander werd door Vic sterk teruggekopt in de voeten van Vedran die links naast besloot.
In de 38ste minuut maakte de kapitein van Oostkamp (ook maker van het 1ste doelpunt) opnieuw brandhout van onze verdediging en tikte de 0-2 tegen de netten.
Het vierde kwart was het kwart van de waarheid. Sterk aangemoedigd door maar liefste 3 trainers rond het veld gingen onze jongens in de aanval. Op aangeven van Cedric kon Winter snoeihard in de netten trappen. 1-2 (48’) Onmiddellijk daarna hetzelfde spel maar de keeper pakte. Eén minuut later kon Winter de 2-2 binnentikken nadat 20 anderen in het geharrewar dit eerder geprobeerd hadden in het strafschopgebied. Nu hadden we overwicht en in een mum van tijd sprongen we over Oostkamp. Op aangeven van Vedran kon Vic in de 53ste minuut de bal hoog in de netten trappen. (3-2) Robbe redde ons daarna nog door de bal van de lijn te houden en Luka bleef sterk keepen. Op een diep bal van Vedran kon Winter de bal mooi rechts in het hoekje naast de keeper plaatsen. 4-2 (55’) In de 58ste minuut kon Vic op aangeven van op rechts door Winter de 5-2 binnenknallen.
Hoe voetbal zo kan draaien konden we in het 4e kwart meemaken.
Proficiat jongens met de overwinning.Verslag opgesteld door een enthousiaste papa!