zondag 6 oktober 2013

KSVR- MOESKROEN NATIONAAL A 6-5

De dichtste ploeg uit onze reeks, Moeskroen-Peruwelz, kwam op bezoek. De bezoekers startten heel vinnig aan de wedstrijd, KSVR een beetje onder de indruk van de duelkracht ging op zoek naar het evenwicht. Dit  evenwicht werd snel hersteld en op de counter scoorden de wit-zwarten de 1-0 via een verre uittrap van Jarne die mooi afgewerkt werd door Gilles. Nogal vlug herstelde Moeskroen het evenwicht, ze kwamen terug tot 1-1. De wedstrijd golfde op en neer en het tempo lag heel hoog. Een tweetal minuten voor de scheids het eerste kwart affloot kwam KSVR toch op voorsprong via Liam. Liam scoorde in de 20ste minuut opnieuw, 3-1. Maar weer knokte Moeskroen zich terug in de wedstrijd, 3-2 aan de rust.
Wat traditioneel ons zwakste kwart van de wedstrijd was, werd nu het beste kwart. De ene aanvalsgolf na de andere volgde elkaar op, KSVR verzaakte echter de wedstrijd af te maken en Moeskroen kwam nu ietwat gevleid op 3-3. Er werden nogal wat kansen gemist maar uiteindelijk gingen we toch naar 5-3 via twee keer Benoit. In de extra tijd van het 3de kwart kwam Moeskroen terug tot 5-4. In het finale kwart maakte Lukas er 6-4 van, match eindelijk gespeeld denk je dan. Vooral omdat Moeskroen het toch moeilijker kon belopen, er werd toch wat bitsiger verdedigd en een paar keer diende de scheids in te grijpen. Vlak voor affluiten kwam Moeskroen nog op 6-5.

Een hele sterke match van beide teams met een zeer hoog tempo van beide ploegen, er was alvast veel duelkracht en spanning aanwezig!