zaterdag 12 oktober 2013

HOOGSTRATEN - KSVR NATIONAAL A 1-5

De lange busreis zat blijkbaar niet in de benen want onze jongens startten gretig aan de match. Dit resulteerde algauw in een vroege voorsprong. Na een mooie doorsteekpas opende Liam op zijn Lukaku’s de score. Kort daarop liet Liam op identieke wijze de 0-2 liggen. Hoogstraten putte moed en Luka had een wereldsave nodig om een tegentreffer te voorkomen. Na enkele hete standjes voor ons doel haalden we met de kleinste voorsprong de rust.
De tweede helft startte gelijkopgaand maar het was de thuisploeg die via een mooi afstandsschot de stand weer in evenwicht bracht. Luka voorkwam na goed uitkomen de 2-1. Het sein voor Roeselare om een tandje bij te steken en na slecht wegwerken in de verdediging van de rood-witten maakte Winter er knap 1-2 van. Op een vrijschop voor doel zorgde Vedran enig mooi voor de 1-3. Onze verdediging , onder aanvoering van een ijzersterke Remi, had Hoogstraten nu in de tang en onze jongens legden enkele knappe acties op de mat. Jurre dikte de score aan tot 1-4. In de extra tijd was het opnieuw Jurre die na een schitterende aanval op voorzet van Winter de 1-5 eindstand fraai binnenschoot.