zondag 17 november 2013

KSVR - ANTWERP NATIONALE A REEKS 4-3

Nadat we in de heenwedstrijd een demonstratie op de mat legden om de vingers af te likken, kwamen we dit keer tegen de andere Antwerpse ploeg uit. De wedstrijd begon aan onze zijde heel aarzelend na slecht uitverdedigen en we werden direct na 2' op een 0-1 geplaatst. Toch kwamen we steeds beter in de match en de wedstrijd golfde mooi op en neer. Na 13' vond Benoit het na een collectieve aanval welletjes en hij gaf een prima assist naar Lukas die al glijdend binnenwerkte. In het volgende kwartier scoorde Benoit met een afstandsschot en bleven beide ploegen op een hoog niveau verder combineren. Na een misverstand met 3 witzwarte verdedigers ging de bezoekende speler en met de bal vandoor en kregen we een koude douche over ons heen. Toch konden we zeker niet ontevreden zijn over het geleverde spel.
Na de rustpauze kwamen we steeds met meer overwicht in de wedstrijd. De talrijke kansen werden echter meermaals de nek omgewrongen...en zoals het in het voetbal een ongeschreven wet is kreeg de tegenstander na een tegenprik het 3de doelpunt na een strak schot op een presenteerblaadje. Dit was het sein om nog een tandje hoger te schakelen en de verdiende gelijkmaker was korte tijd later een feit na een schot in de korte hoek door Benoit. We kregen nog talrijke corners en kansen om de match in ons voordeel te beslechten en dit deden we ook op een 5-tal minuten voor affluiten. Op basis van onze sterke 2de helft ook heel terecht trouwens.
We kunnen terugblikken op een knappe prestatie van beide ploegen en dit na een zeer leuke match waarbij het mooie voetbal primeerde. Proficiat aan beide sportieve (geen 5 fouten over de volledige match!) teams voor dit aangenaam kijkstuk.